krasjemenu.nl

Is de zaak waar jij je eten bestelt aangesloten bij asjemenu.nl? En plaats jij je bestellingen rechtstreeks bij je favoriete restaurant? Dan krijg je bij elke bestelling die je doet een kraskaartje cadeau.

Als je eten bestelt om te laten bezorgen of om af te halen krijg je daar vanaf 1 juli aanstaande een kraskaartje bij. En met dat kraskaartje kun je het bedrag dat je net voor je eten hebt betaald terugwinnen. Het leek ons een leuk idee om nu eens op een originele manier reclame te maken. Dus krasjemenu.nl is eigenlijk een spelletje dat draait om cashback.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Kras de kraslaag van het kraskaartje, ga naar krasjemenu.nl en voer de code die op het kraskaartje staat in op het scherm. We vragen je ook meteen om wat andere gegevens. En nee, die gebruiken we niet om je allerlei vervelende reclames toe te sturen. Beter nog: we versturen helemaal geen reclame of nieuwsbrieven. De extra informatie is nodig om er voor te zorgen dat alles eerlijk verloopt.

Heb je een winnende code? Dan krijg jij van ons je geld terug. Zo makkelijk werkt het. Nog leuker: bewaar je kraskaartje, want we hebben nog meer leuks in petto waarbij je je oude kraskaartjes kunt gebruiken.

Geen verplichtingen

Meedoen met krasjemenu.nl is gratis, het verplicht je tot niets, en je zit nergens aan vast. Je gegevens verwijderen we automatisch weer van onze servers, dus ook daar hoef je geen zorgen om te hebben.

Meer weten?

Kijk dan op krasjemenu.nl.